Unsere Referenzen

Wir sind auch in der gehobenen Gastronomie und Hotelerie vertreten

nils-stahl-188467

Agatas * Düsseldorf (Germany) – Chef de Cuisine: Jörg Wissmann (Germany/South Korea)

Ameron Hotel Königshof Bonn (Germany) – Chef de Cuisine: Marcus Bunzel (Germany)

Berens am Kai * Düsseldorf (Germany) – Chef de Cuisine: Holger Berens (Germany)

Berlins Krone * Bad Teinach-Zavelstein (Germany) – Chef de Cuisine: Franz Berlin (Germany)

Cafe de Bretagne  Düsseldorf (Germany) – Chef de Cuisine: Claudia Schröter (Germany)

Carmelo Greco * Frankfurt (Germany) – Chef de Cuisine: Carmelo Greco (Italy)

DOM Karlsruhe (Germany) – Chef de Cuisine: Marcus Tomczak (Germany)

Druckwasserwerk Frankfurt (Germany) – Chef de Cuisine: Philipp Wiese (Germany)

Freinsheimer Hof Freinsheim (Germany) – Chef de Cuisine: Alexander Frien (Germany)

Geberts Weinstuben Mainz (Germany) – Chef de Cuisine: Frank Gebert (Germany)

Gina´s Karlsruhe (Germany) – Chef de Cuisine: Stefan Schauberger (Germany)

Goldener Hecht  Heidelberg (Germany) – Chef de Cuisine: Takis Makris (Greece)

Gustav ** Frankfurt (Germany) – Chef de Cuisne: Joachim Busch (Germany)

Hotel Cristall Waghäusel (Germany) – Chef de Cuisine: Manuel Weigele (Germany)

La Chèvre d’Or** Eze (Frankreich) – Chef de Cuisine: Arnaud Faye (Frankreich)

Landgasthof Zum Goldenen Anker Eggenstein-Leopoldshafen (Germany) – Chef de Cuisine: Armin Radtke (Germany)

L´Osteria Vineria Mannheim (Germany) – Chef de Cuisine: Franco Pizzarelli (Italy)

Main Nizza Frankfurt (Germany) – Chef de Cuisine: Peter Roos (Germany)

Marly * Mannheim (Germany) – Chef de Cuisine: Gregor Ruppenthal (Germany)

Martino´s Kitchen Wiesbaden (Germany) – Chef de Cuisine: Martino Stirn (Germany)

Nassauer Hof Wiesbaden (Germany) – Chef de Cuisine: Thomas Janser (Germany)

Nikko Hotel Düsseldorf (Germany) – Chef de Cuisine: Marco Schmidt (Germany)

PalatinA Neustadt a. d. Weinstraße (Germany) – Chef de Cuisine: Alexander Hund (Germany)

Phoenix Düsseldorf (Germany) – Chef de Cuisine: Philipp Wolter (Germany)

Reinhardt’s Restaurant Düsseldorf (Germany) – Chef de Cuisine: Michael Reinhardt (Germany)

Restaurant Garbo Eggenstein-Leopoldshafen (Germany) – Chef de Cuisine: Marcel Kazda (Germany)

Restaurant l’Ecume Frankfurt (Germany) – Chef de Cuisine: Alexander Sadowczyk (Frankreich)

Sein * Karlsruhe (Germany) – Chef de Cuisine: Thorsten Bender (Germany)

Schuhs Karlsruhe (Germany) – Chef de Cuisine: Alexander Schuh (Germany)

Steigenberger Frankfurter Hof * Frankfurt (Germany) – Chef de Cuisine: Patrick Bittner (Germany)

Steigenberger Parkhotel Düsseldorf Düsseldorf (Germany) – Chef de Cuisine: Patrick Michels (Germany)

Spinne Neustadt a. d. Weinstraße (Germany) – Chef de Cusine: Jörg Friedrich (Germany)

Weinhaus Tante Anna Düsseldorf (Germany) – Chef de Cuisine: Simon Nagels (Germany)

Weinsinn * Frankfurt (Germany) – Chef de Cuisine: Julian Stowasser (Germany)

Zur Golden Kron Frankfurt (Germany) – Chef de Cuisine: Alfred Friedrich (Österreich)